tr

Decembrski popusti

Holmed 9 2023 025 fb

Praznični december je tu in v Estetskem centru Holmed smo se odločili, da vas želimo v tem mesecu posebej razvajati z dodatnimi ugodnostmi. V omejenem obdobju bodo na voljo kar tri 20 odstotna znižanja, katera to so in kdaj bodo znižanja aktivna, pa vam razkrivamo v nadaljevanju!

Izkoristite popuste, izpolnite želje!

20% popust na oblikovanje ustnic s polnili

Osvežen in harmoničen videz

Privoščite si osvežen in harmoničen videz z dermalnimi polnili. Prepustite se strokovnemu osebju Estetskega centra Holmed, ki poskrbi za strokovno obravnavo in naraven izgled. Zaradi velikega zanimanja zato podaljšujemo 20 % popust na oblikovanje ustnic s polnili! Akcija bo aktivna do vključno 31.12.2023. 

Klik do ponudbe
Holmed 9 2023 025 fb

20% popusta na tretma Juvederm Volite

Po sijočo kožo v estetski center Holmed

Podarite predpraznično darilo sebi in v decembru izberite tretma Juvederm Volite, ki je od 9.12.2023, do vključno 31.12.2023, znižan za 20 odstotkov! Dermalno polnilo Juvederm Volite je v mrzlih dneh, ko je naša koža razpokana in pusta, odlična izbira, saj s hialuronsko kislino poskrbi za globoko hidracijo kože.

Aplikacija polnila je enkratna in drži do 9 mesecev, za nanos na celoten obraz, za vrat ali dekolte, pa sta potrebna le 2 ml polnila.

Klik do ponudbe
Brezplačni paket za nego po posegu Dermapen - Estetski cenetr Holmed

20% popusta na terapijo z mikroiglicami

Učinkovito in neinvazivno!

Od 15.12.2023, do vključno 31.12.2023 izkoristite 20% popust na terapijo z mikroiglicami in koži privoščite obnovo z najnaprednejšimi postopki iz sveta estetike. Dermapen 4™ je najnaprednejša medicinska tehnologija v svetu microneedlinga, ki omogoča zelo učinkovito in neinvazivno metodo pomlajevanja kože. Za optimalne rezultate priporočamo kombiniranje z izdelkom Juvederm Volite.

Klik do ponudbe
Dermapen 4 - Terapija z mikroiglicami - Estetski center Holmed

Obiščite Estetski center Holmed v Škofji Loki, kjer bomo na brezplačnem estetskem posvetu skupaj našli pravo terapijo za vas.