Za vas izvajamo

Lepotne storitve

Skozi celostno obravnavo: vse od brezplačnega posveta, analize stanja, izvedbe tretmaja, do okrevanja, bo z vami naše usposobljeno osebje, ki poskrbi, da se v centru Holmed počutite kot doma.

Brezplačni posvet Rezerviraj termin
Za vas izvajamo

Lepotne storitve

Terapija z mikroiglicami – Dermapen 4™

Najnaprednejša medicinska tehnologija v svetu microneedlinga, ki omogoča zelo učinkovito in neinvazivno metodo pomlajevanja kože. Postopek je neboleč, učinkovit in hiter, z redno terapijo pa telo spodbujamo k tvorbi kolagena in obnavljanju kože.

Botoks

Injiciranje botoksa je poseg, kjer s polnilom koži dodamo volumen in zmanjšamo videz gub na koži.
Je hiter in minimalno invaziven, odmerek pa prilagajamo individualno, glede na željen učinek in moč mišic ter regijo aplikacije.

Dermalna polnila

Dermalna polnila ali filerji vsebujejo hialuronsko kislino, telesu lastno snov, ki jo z nežnim injiciranjem apliciramo na željeno mesto. Koži povrnemo hidracijo, tkivom dodamo volumen, s polnili pa lahko, brez daljšega okrevanja po posegu, tudi definiramo poteze obraza.

Zdravljenje z lastno trombocitno plazmo (PRP)

Gre za popolnoma naravno terapijo, saj pri njej uporabljamo telesu lastne regenerativne mehanizme. Vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagena in elastina v koži, ki pa sta ključni beljakovini za ohranjanje strukture in elastičnosti kože.

Rehidracija kože z Juvederm Volite

Juvederm Volite je vrsta dermalnega polnila, posebej zasnovana za izboljšanje kakovosti kože, zagotavljanje globoke hidracije kože in izboljšanje elastičnosti ter gladkosti kože. Največkrat ga uporabljamo za predel obraza, vratu, dekolteja in rok. 

Rezervirajte svoj termin - Estetski center Holmed

Rezervirajte svoj termin že danes!

Brezplačni posvet

Brezplačni posvet pred posegom

Želimo si, da se na posegu počutite varno in sproščeno, zato vas vabimo, da se o vprašanjih pogovorite na brezplačnem posvetu z našo mojstrico estetike!

Zdravstveno osebje centra Holmed bo poskrbelo, da bo vaša pot do lepote varna, zasebna in prijetna: vse od brezplačnega posveta, analize stanja, izvedbe tretmaja, do okrevanja. 

Naročite se na posvet

Na brezplačnem posvetu je Katja poslušala moje želje in mi svetovala najboljšo rešitev zame. Domov sem se vrnila popolnoma mirna, idejo sem prespala in se že naslednji dan naročila na poseg. Odlična in popolnoma varna izkušnja!

Majda

Moja prva izkušnja in to popolnoma neboleča. Najboljša preventiva, še preden se na obrazu zariše starost. Še se vrnem!

Klara

»Zelo profesionalno. Center je čist, ambient je zelo prijeten in umirjen!«

Eva