Rehidracija kože z Juvederm Volite

Brezplačni posvet

Terapija z Juvederm Volite

Dermalno polnilo, posebej zasnovano za izboljšanje kakovosti kože, zagotavljanje globoke hidracije in izboljšanje elastičnosti ter gladkosti kože.

Kaj je Juvederm Volite in kako se razlikuje od ostalih dermalnih polnil in mezoterapij?

Juvederm Volite je vrsta dermalnega polnila, ki prav tako vsebuje hialuronsko kislino. Za razliko od ostalih dermalnih polnil (Voluma, Volbella, Volift), ki so namenjena za povrnitev volumna tkivom in glajenje izrazitejših gubic, je bil Volite posebej zasnovan za izboljšanje kakovosti kože, zagotavljanje globoke hidracije kože in izboljšanje elastičnosti ter gladkosti kože. Deluje tudi kot preventiva in zaščita kože pred prostimi radikali. Napram ostalim polnilom ima nižjo koncentracijo hialuronske kisline in je manj prečno mrežen, to mu daje redkejšo konsistenco. Apliciramo ga v dermis kože z majhnimi vbodi po celotni površini obraza oz. na predele, kjer je koža najbolj utrujena in pusta. Uporabljamo ga največkrat za predel obraza, vratu, dekoletja in rok. Deluje podobno kot druge popularne mezoterapije, s stimulacijo kolagenaze v koži. Za razliko od teh pa je pri Volite dovolj le en obisk za doseganje želenih rezultatov.

Brezplačni posvet Kontakiraj nas

Kdaj se odločiti za terapijo z Volite?

Terapija z Juvederm Volite je primerna za tiste, ki si želijo izboljšati splošno kakovost in teksturo kože, ji povrniti sijaj ter izboljšati videz polti. Koža bo postala bolj napeta, gladka in hidrirana. Terapija je idealna za suho, pusto, hrapavo kožo. Prav tako pa s to terapijo lahko izboljšamo videz majhnih brazgotinic po aknah ter videz drobnih gubic (t. i. pajkastih gubic).

Brezplačni posvet Kontakiraj nas

Kako poteka postopek aplikacije Juvederm Volite?

 1. Ob prihodu izpolnite anamnestični vprašalnik in se pogovorite z zdravnikom.
 2. Obraz očistimo in odstranimo ličila.
 3. Označimo mesta aplikacije v obliki mreže.
 4. Po potrebi nanesemo topični anestetik, sicer pa je sam postopek minimalno boleč.
 5. Injiciramo snov z majhnimi vbodi na vsak cm izbranega predela kože.
 6. Že ste pripravljeni, da odidete dalje po opravkih.

Celoten postopek traja približno 30-45 minut.

Kaj lahko pričakujete po aplikaciji Juvederm Volite?

Takoj po terapiji bodo na koži majhne rdeče bunčice na mestu aplikacije, ki bodo izginile tekom dneva, lahko se pojavi tudi rdečina, blaga oteklina ali redko modrice na mestu injiciranja, ki izginejo v nekaj dneh in jih lahko prekrijete z ličili. 24 ur po aplikaciji se je potrebno izogibati telesni aktivnosti, pitju alkohola, soncu, dotikanju injekcijskih mest. Doma lahko predel hladite z ledenimi obkladki. Sicer pa lahko nadaljujete s svojimi vsakodnevnimi opravili.

Učinki enega tretmaja trajajo okrog 6 mesecev do 9 mesecev. Izboljšan videz kože je lahko opazen takoj po terapiji, ki pa se v enem mesecu še postopoma izboljša s stimulacijo telesu lastnega kolagena. Koža bo postala bolj gladka in sijoča.

Brezplačni posvet Kontakiraj nas

 

Brezplačni posvet pred posegom

Želimo si, da se na posegu počutite varno in sproščeno, zato vas vabimo, da se o vprašanjih pogovorite na brezplačnem posvetu z našo mojstrico estetike!

  Vaši kontaktni podatki
  Zanimajo me naslednji posegi

  Na brezplačnem posvetu je Katja poslušala moje želje in mi svetovala najboljšo rešitev zame. Domov sem se vrnila popolnoma mirna, idejo sem prespala in se že naslednji dan naročila na poseg. Odlična in popolnoma varna izkušnja!

  Majda

  Moja prva izkušnja in to popolnoma neboleča. Najboljša preventiva, še preden se na obrazu zariše starost. Še se vrnem!

  Klara

  »Zelo profesionalno. Center je čist, ambient je zelo prijeten in umirjen!«

  Eva